Nog 5 weken!
Hallo,
Welkom op mijn reissite die ik ga bijhouden tijdens mijn avonturen in Suriname. Ik zal eerst eens even gaan vertellen wat ik hier ga doen. Ik ga samen met een klasgenoot (Willemijn) naar Suriname voor onze eindstage. Wij gaan hier stage lopen in het een particulier zorghotel. Dit is een zorghotel voor ouderen van verschillende zorgcategorieen. Ook heeft dit zorghotel een spoedeisende hulp en beschikt het over een ambulancepost.
Maar dit alles kan niet eerder gebeuren dan dat mijn visum afgegeven is. Er is nog wel wat tijd om mijn visumaanvraag te behandelen alleen de tijd begint nu wel te dringen. Op internet kan ik regelmatig kijken of mijn visum wordt afgegeven. Tot nu toe zijn ze tot nummer 206/10 en ik heb het nummer 271/10. Ik houdt nog steeds hoop dat we optijd kunnen vertrekken en gewoon 16 september in het vliegtuig stappen.
Aan de rechterkant van mijn profiel kun jij je inschrijven voor de mailinglist. Je krijgt dan een e-mail zodra ik foto's of een verhaal heb geplaatst. Zo blijf je altijd op de hoogte van mijn avonturen.
Hopelijk gaan jullie aan dit profiel veel leesplezier beleven.
Groeten Bart
YEAH!! Het avontuur gaat beginnen. Dat visum komt wel en anders ga je gewoon lekker zonder. Mag van mij moet je maar zeggen. Laatteerrrrssss
Nog even en dan gaat jullie grote avontuur beginnen! Ik hoop voor je dat het visum op tijd is....spannend!
Leuk dat we zo op de hoogte kunnen blijven van al jullie ervaringen! Ik ben reuzebenieuwd hoe jullie het gaan hebben, dus ik blijf je lekker volgen!
Ik zie je vast nog wel even voordat je vertrekt!
groetjes!
Hey Bart,
Ziet er goed uit hoor die stageplaats. Ik hoop voor je dat het goed gaat komen met het visum. Was bij ons zo dat er ineens heel veel visum nummers bij komen, dus wie weet.....Bah ik weet hoe je je voelt hahaha....Maar je hebt nog vijf weken.
Ik ga je verhalen allemaal volgen, blijft interessant.... Ga maar mooi veel tripjes maken enveel van het land zien....en het uitgaans leven in Paramaribo natuurlijk....ook erg gezellig!
Spreek je vast nog wel voor je vertrekt.
Liefs Dana
Hey Bart,
Spannend....Komt nu wel dichterbij he...Maar erg leuk dat we mee kunnen lezen en kijken hoe het met jou gaat in Suriname...Ben beniewd...Ga je volgen....
Groetjes Hanneke
BARTUSSSS!!
Donders het komt nu wel errug dichtbij allemaal he:O
SPANNEND!
Ik vind dat we dan nog maar ff extra moeten gaan knallen in de feestweek want dan is bartus er nog!!! party party!!
Tot snel!
X.
Die Surinamers schieten nog niet echt op hé met dat visum van je!! Jij komt na 5mnd. ook zo relaxed terug.
Houdt ons maar mooi op de hoogte vanuit 't mooie Suriname. 'T ziet er in ieder geval erg mooi uit daar!!
Xx
super spannend bartje!!!
Ik ga jou dus echt wel in de gaten houden!!! Ik hoop dat je alles vroeg geregeld krijgt zodat je lekker ontspannen op pad kunt gaan!!!
lieeeefs en tot snel!!!
Hallo Bart,
spannend hoor. Ik weet niet of je visum er ondertussen al is, maar ik hoop het wel.
Ik zal je met plezier volgen in Suriname.
Zie je binnenkort nog wel op school.
YEEE je MKV is goedgekeurd!!!!!!! Dat is vast fijn, ik wilde het nog aan je vragen in de feestweek, maar heb je niet gesproken... Je kunt nu echt heen en gaan voorbereiden....leuk leuk leuk...
Groetjes, Dana
Kut...sorry.....Je visum is nog helemaal niet goedgekeurd. Ik zit niet goed te kijken. Ik maak je blij met een dooie koe... haha die uitspraak klopt niet, maar goed. Hij wordt nu vast gauw goedgekeurd, kan haast niet anders.