Mijn visum is er!!!
Mensen,
Ik keek net op de site van het consulaat, en tot mijn grote verbazing staat mijn visum nummer er! Ook staat het nummer van mijn klasgenoot/reisgenoot er ook tussen! Het is nu gewoon zeker dat wij 16 september om 08:45 naar Suriname vliegen! Ow wat een stress is er nu van mijn schouders gevallen. Jullie willen niet weten hoe blij ik ben!
Komende maandag gaan Willemijn en Ik naar Amsterdam om ons inreisvisum te halen, zodat wij het land zowiezo voor 14 dagen mogen inreizen. Zodra wij in Suriname zijn moeten we ons melden bij de vreemdelingen politie, en die zet ons definitieve visum in ons paspoort.
Nu nog even een afscheidsparty plannen en dan gaat het gebeuren.
Groeten,
super!!!!
Nu gaat het echt beginnen.
Super dat je visum binnen is!
Over 2 weken gaat u dus naar Suriname..
Gaaf hoor.. :D
Hey,
Super mooi dat het visum binnen is!!, idd een hele opluchting.
Liefs
Fantastich Bart wat een opluchting zeg!!
Yo kicken..!! Super zeg... Nu komt het wel aardig dicht bij he???;)
Dat wordt je koffer in pakken :D:D
Super zeg!!
Al papier aan de muur hangen om de dagen op af te kruisen ?:D
Hieperdepiephoeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Tof man!! Daar gaan we er binnenkort 1 op drinken...
Liefs
He Bart ,
Super man , zou maar gauw koffers gaan pakken
Hallo Bart,
Gefeliciteerd, voor dat je vertrekt, komen we nog even langs.
hoi bart
fijn voor je. nu gaat het echt door. veel plezier met de voorbereiding.
JEEEEHHHH, haha nu kan ik wel echt een berichtje plaatsen die geplaatst is haha....
Wat super joh, echt heerlijk dat het goed gekomen is. Ik ga je verhalen helemaal volgen en zie je mss nog wel voor je weg gaat in de kroeg of zo :)
Anders heel veel plezier en ik ga je volgen :)
Groetjes, Dana
Hej neef Bart wat super cool dat het volgens plan nu door gaat succes met alles voor te bereiden.
Een fijne uitzwaai party!!!
Liefs Rijnie
he bart,
nu kan de stage echt beginnen! we zullen je missen de komende 5 maanden bij de voetbal en de kantine,
heel veel plezier daar we blijven je volgen!
gr peter en jesien
Dag Bart,
Jij bent weer een bewijs van datgene wat je graag wilt ook zal lukken om het te bereiken.
Veel plezier met jou(jullie) verdere voorbereidingen.
Fijn dat je je ervaringen op deze manier met anderen wilt delen.
Bart, veel succes
Gia en Harry
We zien elkaar 16/9/2010 op Schiphol!
Tot donderdag.
De beste wensen hou je taai jonge !!!!!!!!!!!!!!!
We wensen jou en je metgezel heel veel werkplezier in Suriname.
Geniet er van, toi,toi,toi.
Hoi Bart,
Wij zijn donderdagmorgen tegen half zeven op Schiphol en zien je daar. Doeg
He Bart,
Nog even en dan gaat het echt beginnen! Op naar een van de mooiste en waardevolste ervaringen van je leven. Het zal niet altijd even makkelijk zijn, maar probeer vooral te genieten.
Ik wil je heel veel succes wensen vanuit een guur en winderig Noord-Holland. (Is er nog een plaatsje vrij?).
LIefs, Janetta